ÚJHÁZ FALAZÓHABARCS

Gyárilag előkevert száraz falazóhabarcs

Alkalmazási terület:

A falazóhabarcs új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak felépítésére szolgáló építőelemek (vázkerámia, tégla, betonblokk, gázbeton, stb) falazóhabarcsa. A statikai terveknek megfelelően, a különböző terheléstől függően tartófalak, pillérek, kémények és válaszfalak építésére használhatjuk.

Kiszerelés: 40 kg-os zsákban
Anyagszükséglet:kb. 1,8 kg/ 1 liter habarcs

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

Max. szemcse: 2 mm
Nyomószilárdság : >3 N/mm2
Hajlítószilárdság: >1 N/mm2
Rétegvastagság: 10-15 mm
Keverővíz: 6 l/zsák
Keverési idő: min. 3 perc
Bedolgozási idő kb. 3 óra
Anyagszükséglet:kb. 1,8 kg/ 1 liter habarcs
Kiszerelés:40 kg/zsák

Leírás

Előnyök:

  • Gazdaságos
  • Magas szilárdságú
  • Kiváló, ellenőrzött, egyenletes minőség
  • Kényelmes és praktikus felhasználás

HABARCSTÍPUS:
Gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Feldolgozás:

A falazóhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos) lehet megkeverni. Szabadesésű keverőgéppel történő keverésnél először a vizet adagoljuk a keverőgépbe (képlékeny konzisztencia szükségessége esetén zsákonként 6-8 liter vizet), és csak utána adagoljuk a száraz habarcsot.

Mindig egész zsákot vagy zsákokat keverjünk egyszerre. Keverési idő 2-3 perc.

Falazásnál Kövessük a tégla, ill. falazóelem gyártó utasításait. Az általános szabályok szerint a falazóelemeket szükség szerint elő kell nedvesíteni, majd a falazóhabarcsot általában 10 mm vastagságban egyenletesen, a vízszintes és a függőleges fugákat teljesen kitöltve kell elteríteni. A leeső, elszennyeződött habarcsot újra felhasználni tilos!

További információk

Gyártó

Sajátmárkás termékek – ÚjHÁZ Centrum