ÚJHÁZ ESTRICH SZÁRAZBETON

Az újHÁZ Estrich gyárilag előkevert szárazbeton, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és  tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Alkalmazási terület:

Az újHÁZ estrich alkalmas önálló aljzatok készítésére úsztatott esztrichként, vagy az alapfelülettel közvetlenül érintkező (kontakt) esztrichként. Alkalmazható beltérben, padlófűtésnél is, valamint megfelelő burkolattal ellátva kültérben.

Kiszerelés: 40 kg-os zsák
Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m2/cm

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

Szemcsenagyság: 4 mm
Betonminőség: C 20/25
Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m2/cm
Kiszerelés: 40 kg-os zsák

Leírás

Előnyök:

  • kiváló bebedolgozhatósági tulajdonságú
  • nagy szilárdságú
  • gazdaságos
  • padlófűtéshez is alkalmazható

Feldolgozás:

Az újHÁZ estrich olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por és szennyeződésmentesek. Cement kötőanyagú alapfelületek esetén a felületen képződött kisebb szilárdságú réteget mechanikus tisztítóberendezéssel (golyószórás) távolítsuk el. A megfelelő tapadás érdekében

Kontakt ZE tapadóhíd felhordását javasoljuk úgy, hogy még az alapozó nedves állapotában hordjuk fel rá a cementesztrichet. A tapadóhíd felhordását az alapfelületre kemény szálas műanyag seprűvel javasoljuk.

Úsztatott vagy csúszó esztrich esetén:

Az újHÁZ estrich felhordása előtt a választóréteg kiterítését az egész helyiségben el kell végezni. Abban az esetben, ha az esztrich hőszigetelő rétegre kerül (úsztatott esztrich), mindig választóréteget helyezünk a hőszigetelő anyag és az esztrich közé. A függőleges falak mentén és az átmenő csővezeték körül min. 5 mm-es, padlófűtés esetén min. 8 mm-es, kültérben min. 10 mm-es dilatációs szalagot kell elhelyezni.

További információk

Gyártó

Sajátmárkás termékek – ÚjHÁZ Centrum