SilverCol prémium flexibilis fugázó

A SILVERCOL egy prémium minőségű, flexibilis tuladonságú, gyárilag előkevert fugázóhabarcs. Alkalmazási területe széleskörű, hiszen kül- és beltéri kerámia, természetes kő, gres, mozaik, cementkötésű lapburkolatok fugáinak kitöltésére egyaránt bevethető. Padlófűtés és falfűtés nem jelent neki akadályt, és a nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken, tehát például erkélyeken és teraszokon is felhasználható. Ideális fugázója medencéknek, homlokzat burkolatoknak vagy hidegburkolattal ellátott járófelületeknek.

Kiszerelés: 20 kg-os zsákban, 2 kg-os és 5 kg-os tasakban
Anyagszükséglet: 1 kg fugázóanyag a fugaszélességtől és a lapmérettől függően 1-2 m²-re elegendő.

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

Kategória:

MEGTEKINTEM A MŰSZAKI ADATLAPOT

Leírás

A felsoroltakon kívül a SILVERCOL egy olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amely egészen különlegessé teszi. A készítménybe kevert speciális adalékanyag ugyanis gátat szab a baktériumok szaporodásának, a gombásodásnak, az algásodásnak és a penészedésnek. Ennek megfelelően azokban a helységekben és azokon a felületeken ajánljuk alkalmazni, ahol fokozott jelentősége van a higiéniának.

Az ezüsttartalmú adalékot az antimikrobiális szerek professzionális szakértője, a svájci SANITIZED fejlesztette ki. A cég csak azoknak a partnereinek engedélyezi a hatóanyag használatát és termékbe építését, akik megfelelnek az általa felállított, rendkívül szigorú minőségi előírásoknak. A SilverCol antibakteriális és penészgátló tulajdonságát a SANITIZED is bevizsgálta, és hitelesítő oklevéllel ismerte el annak fertőzésveszély csökkentő képességét.

További információk

Gyártó

LB-Knauf