SCHIEDEL QUADRO

Schiedel QUADRO kémény, a sokoldalú csatlakozási lehetőséggel ellátott, energiatakarékos üzemelésű, és egyszerű felépítésű kéményrendszer.

Schiedel quadroA Schiedel QUADRO kémény a többszintes lakóépületeknél használható gyűjtőkémény. Az egyes önálló lakások kazánjai bármikor, korlátozás nélkül működhetnek és külön-külön szabályozhatóak. A fűtési költségeket lakásonként a lakók saját energiafelhasználásuk alapján pontosan és egyedileg fizetik. Ezáltal a közös költségek megoszlásából eredő nézeteltérések elkerülhetőek.

A Schiedel QUADRO kéményrendszer által megvalósulhat az optimális energiafelhasználás, miközben a környezetet is kevésbé károsítjuk.

Az egyes lakásokban levő egyedi fűtési rendszerrel rendelkező többszintes társasházak nagyobb értéket képviselnek, mint a központi vagy a távfűtéses lakóházak.

A Schiedel QUADRO kéményrendszerre kötött, zárt égésterű kazánok esetében nem szükséges több helyiséget egy légtérré összekapcsolni. Ezen készülékeknek  a kémény biztosítja az égéshez szükséges oxigént, nem a helyiség levegőjéből nyerik.

Magasság: 5 m 5,33m, 5,66m, 6m, 6,33m, 6,66m, 7m, 7,33m, 7,66m, 8m, 8,33m, 8,66m, 9m, 9,33m, 9,66m, 10m, 10,33m, 10,66m, 11m, 11,33m

Kürtátmérő: 14-es, 16-os, 18-as és 20-as, 25-ös méret

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

Kategória:
Teljesítmény jellemzők: T200 N1 W2 O00
T200 P1 W2 O00
Üzem:
huzat hatása és túlnyomás alapján, nyomás-kiegyenlített és túlnyomásos üzemmódban
Tüzelőanyag: gáz
Füstgázhőmérséklet: ≤400°C
Béléscső: kerámia béléscső
Külső köpeny: könnyűbeton köpenytégla
Hővezetési ellenállás: 0,4 m² K/W, 200°C-on vizsgálva

Leírás

Előnyei:

  • Energiatakarékosság: Energiatakarékos üzemelés a hőcserélő elv alapján. Az égéshez szükséges hideg levegő a belső cső mentén lefelé halad és a meleg füstgáztól felmelegszik.
  • Sokoldalú csatlakozási lehetőségek: emeletenként négy, egy kéményre összesen tíz tüzelőberendezés csatlakoztatható, a köpenytégla bármelyik oldala felől.
  • Statikai biztonság: A köpenytégla négy sarkában található vasalási hornyokba szükség esetén erősítő vasak építhetők be. Ez lehetővé teszi a kémények épületen belüli tetszőleges elhelyezését is.
  • Egyszerű építés: Az új köpenytéglák könnyebbek és kisebbek, az új távolságtartó segítségével a kerámia béléscső egyszerűen központosítható.
  • Rendszerbe foglalt program: Az égéshez szükséges levegőt biztosítja, miközben az égésterméket biztonságosan kivezeti az épület fölé.

További információk

Gyártó

Schiedel