GV 35 OXIDBITUMENES LEMEZ

Bitumenes vízszigetelő lemez oxidált bitumennel, üvegfátyol hordozón, felső felületén finom homok hintéssel, alsó felületen polietilénfólia kasírozással többrétegű szigetelések kiegészítő rétegéhez.

Felhasználási terület:

  • Talajnedvesség és talajpára elleni szigetelések kiegészítő, illetve védőrétegeként forró bitumenbe ragasztva, valamint elválasztó rétegként ragasztás nélkül elhelyezve.
  • Csapadékvíz elleni vízszigetelések lejtéskorrekciójához, továbbá többrétegű csapadékvíz elleni szigetelések alsó rétegeként, forró bitumenbe ragasztva.

Kiszerelés: 10 m2/tekercs
Hosszúság:10 m
Szélesség: 1 m

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

Hosszúság 10 m
Szélesség 1 m
Súly 35 kg/tekercs
Kiszerelés 10 m2/tekercs

MEGTEKINTEM A TERMÉKADATLAPOT

Leírás

Beépítés:

A GV 35 bitumenes lemezt Icopal SIPLAST PRIMER Speed® SBS vagy Icopal ELASTO-PRIMER anyaggal kellősített felületre, forró bitumennel leragasztva kell elhelyezni. Hideg időben történő felhasználás esetén a terméket a beépítés előtt 24 órán keresztül temperált térben (min. 12° C fok hőmérsékleten) kell tárolni. Beépítéskor a levegő és az aljzat hőmérséklete nem lehet alacsonyabb, mint +5°C fok. Esős, havas időben, nedves és jéggel borított aljzat esetén nem építhető be.

Tárolás és szállítás:

Száraz, fedett helyen tárolandó, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védve. A tekercsek fektetve nem tárolhatók, és nem szállíthatók. A tekercsekkel megrakott raklapok nem rakhatók egymásra sem tároláskor, sem szállításkor. Szállításkor a raklapokat elmozdulás ellen rögzíteni kell, és biztosítani kell, hogy a tekercsek ne tudjanak megdőlni.

További információk

Gyártó

Icopal