E-G 4 F/K EXTRA BITUMENES VÍZSZIGETELŐ LEMEZ

Bitumenes vízszigetelő lemez SBS-modifikált bitumennel, üvegszövet hordozón, felső felületén finom homok hintéssel, alsó felületen poliolefin fólia kasírozással alépítményi szigetelésekhez és többrétegű lapostető szigetelések alsó, vagy közbenső rétegéhez.

Felhasználási terület:

  • Talajnedvesség és talajpára elleni szigetelésként egy rétegben, talajvíznyomás elleni szigetelésként két vagy több rétegben, valamint talajnedvesség és talajpára elleni szigetelések védőrétegeként egy rétegben forró levegős vagy lángolvasztásos ragasztással teljes felületen leolvasztva.
  • Többrétegű csapadékvíz elleni vízszigetelések alsó rétegeként alkalmazható foltszerű, vagy teljes felületű lángolvasztásos ragasztással leolvasztva, vagy mechanikai rögzítéssel rögzítve.

Kiszerelés: 10 m2/tekercs

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

MEGTEKINTEM A TERMÉKADATLAPOT

Leírás

Beépítés:

Az E-G 4 F/K Extra bitumenes lemezt Icopal SIPLAST PRIMER Speed® SBS vagy Icopal ELASTO-PRIMER anyaggal kellősített felületre, vagy az előző munkamenetben elhelyezett bitumenes lemezre, az Icopal Kft., vagy jogelődei által kiadott Alkalmazástechnikai Kézikönyvben előírtak szerint PB üzemű lángolvasztó (vagy elektromos, forrólevegős) berendezéssel, teljes felületű leolvasztással kell elhelyezni, illetve tetőszigetelések esetén -a rétegrend függvényében- mechanikai rögzítéssel rögzíteni. Hideg időben történő felhasználás esetén a terméket a beépítés előtt 24 órán keresztül temperált térben (min. 12° C fok hőmérsékleten) kell tárolni. Beépítéskor a levegő és az aljzat hőmérséklete nem lehet alacsonyabb, mint +5°C fok. Esős, havas időben, nedves és jéggel borított aljzat esetén nem építhető be.

Tárolás és szállítás:

Száraz, fedett helyen tárolandó, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védve. A tekercsek fektetve nem tárolhatók, és nem szállíthatók. A tekercsekkel megrakott raklapok nem rakhatók egymásra sem tároláskor, sem szállításkor. Szállításkor a raklapokat elmozdulás ellen rögzíteni kell, és biztosítani kell, hogy a tekercsek ne tudjanak megdőlni.

További információk

Gyártó

Icopal