CEILINGROCK PINCE-S GARÁZSFÖDÉMEK ESZTÉTIKUS HŐSZIGETELÉS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, egyik oldalán speciális fehér üvegfátyollal kasírozott kőzetgyapot lemez.

MÉRETEK, TERMÉKVÁLASZTÉK, CSOMAGOLÁSI EGYSÉG

Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
50 1200 1000 9,6
80 1200 1000 6,0
100 1200 1000 4,8

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

Kategória:

MÉRETEK, TERMÉKVÁLASZTÉK, CSOMAGOLÁSI EGYSÉG

Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
50 1200 1000 9,6
80 1200 1000 6,0
100 1200 1000 4,8

Leírás

Tulajdonságok:

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatásara füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegése, képes a tűzterjedést megakadályozni. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek. Páraáteresztő képessége gyakorlatilag a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, nincs hőmozgása. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, EUCEB minősítésű kőzetgyapot alapanyagból készül. A vakolható termékek a gyártás végén speciális hőkezelést kapnak, mely biztosítja a kőzetgyapot kötőanyagának vakolás szempontjából legoptimálisabb tulajdonságait.

Felhasználási terület:

FelhasználásA Ceilingrock kőzetgyapot lemezek elsősorban zárt terű lefelé hűlő födémek (pl. garázs, illetve pince) hőszigetelésére javasolt egy oldalon speciális üvegfátyollal ellátott hőszigetelő termékek, amelyek nem zsugorodnak, így pontos kivitelezés mellett a későbbiekben sem kell tartani a vonal menti hőhidak kialakulásától. A speciális fehér üvegfátyol megakadályozza a kőzetszálak kiporzását és esztétikus megjelenést biztosít, illetve igény szerint festhető. A hőszigetelő lemezek utólagosan (nem bent maradó zsaluzatként) a ROCKWOOL Hungary Kft. által javasolt és forgalmazott fémtárcsás és beütőszeges dübelekkel, kötésben erősítendők fel az itt feltüntetett dübelezési séma alapján.

Amennyiben az üvegfátyollal ellátott felület festést igényel, a dübelezési sémában piros színnel megjelölt pontokon a festés előtt plusz 2 db dübel elhelyezése javasolt. Az üvegfátyollal ellátott felület a felerősítés után oldószermentes diszperziós, illetve szilikát bázisú festékkel szórt kivitelezéssel festhető egy vagy több rétegben. A rétegek felhordása csak a megelőző festékréteg teljes kiszáradása után javasolt.

További információk

Gyártó

Rockwool