Legyen ez a nyár más, mint az eddigiek!

KEDVEZMÉNYES JACUZZI® MODELLEK
VILLEROY & BOCH PRÉMIUM MINŐSÉGŰ MASSZÁZSMEDENCÉK
VITALSPA MASSZÁZSMEDENCÉK KÉSZLETRŐL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idei nyári vakáció, garantáltan sok mindenben fog különbözni attól, amit eddig megszokhattunk. Az utazás szabadsága átmenetileg szünetel, a koronavírus járvány miatt sajnos jelentősen lecsökkent az a fizikai tér, amelyben biztonsággal mozoghatunk. Ez a nyár biztosan rendhagyó lesz. Ha már így van, alakítsuk úgy a környezetünket, hogy jobb is legyen, mint vártuk!

A nyaralás élményéről szerencsére nem kell lemondanunk a korlátozások idején sem! Egy otthoni jakuzzival, a saját kertünkben, vagy teraszunkon élvezhetjük a kellemes hőmérsékletű víz frissítő pezsgését, vagy lazító masszírozását. A saját élménymedencénket ráadásul nem csak a nyári szabadságunk alatt, hanem egy fárasztó hétköznap után is remekül ki tudjuk használni, szinte az egész év során. Ha beltérre tervezzük a kialakítását, akkor pedig valóban akár az év 365 napján élvezhetjük kedvünkre az otthoni jakuzzi kényeztetését.

Teremtsük meg a hamisítatlan, otthoni wellness-élményt egy saját jakuzzival ezen a nyáron! Ha már otthon kell maradnunk, tegyük ezt úgy, hogy közben jól érezzük magunkat! Kialakításuk szerint választhatunk többféle megoldás közül, a 3 személyes jakuzzi  kisebb családok számára lehet ideális választás, de ha ennél többen vagyunk, akár 6 személyes modell is rendelkezésünkre áll. Azoknak, akik az élménymedencék közül is inkább az íves formákat kedvelik a négyzet, vagy szögletes alapúak helyett, ezt a csodálatos kör alakú jakuzzit ajánljuk, amelyben egyszerre akár hatan is élvezhetik az otthoni nyaralás pezsgését.

A medencetest színét saját magunk választhatjuk ki annak érdekében, hogy az új jakuzzink optikailag is esztétikusan illeszkedjen abba a térbe, ahova szeretnénk elhelyezni. Egyes modellek távoli medencevezérlési funkcióval is rendelkeznek, amely amellett, hogy kényelmes megoldás, garantálja a jakuzzi energiatakarékos működtetését is. Segítségével ugyanis pontosan időzíthető, hogy a medence vizének hőfoka mikorra, és milyen hőmérsékletűre legyen felfűtve. Így ha majd újra visszatérünk a home office-ról a munkahelyi munkavégzésre, azt is beállíthatjuk, hogy amikorra hazaérünk a jakuzzi vize a megfelelő hőmérséklettel, tiszta vízzel és vidáman fogócskázó buborékokkal várjon haza minket.

Ha pedig már ennyire előreszaladtunk a jövőbe, ne felejtsük el, hogy a korlátozások végét is meg kell majd ünnepeljük egyszer, a családunk, barátaink körében. Miért ne tennénk ezt a lehető legkellemesebb környezetben, egy pohár pezsgővel koccintva a pezsgő vizű élménymedencénkben, a saját otthonunkban?

Nyaralás helyett most kényeztesd magad otthon és szerezd be valamelyik Jacuzzi® modellünket!

Legyen a nyár idén is élmény! Legyen más! Legyen pezsgő, lazító, üdítő, egyszerűen olyan, amilyennek szeretnénk! Érezzük jól magunkat abban a környezetben, ahol most lennünk kell! Alakítsuk az életünket a lehetőségeinkhez, a kellemes nyaraláshoz pedig szerezzünk be egy saját jakuzzit, amely hosszú távon is jó befektetés, ha szeretnénk valódi wellness-élményt átélni a szürke hétköznapokon is.

Szakértő kollégánk szívesen segít a teljes kínálatunkból  a megfelelő jakuzzi kiválasztásában, valamint mindenre kiterjedő tájékoztatást és tanácsokat tud adni azzal kapcsolatban is, hogy mire kell figyelnünk az élménymedence telepítése előtt. Keresd őt bizalommal!

Találd meg álmaid masszázsmedencéjét!

Látogass el fürdőszoba szalonunkba és felvilágosításért, valamint egyedi ajánlatokért keresd SPAkértő kollégánkat!

KÁLLÓ ANDRÁS

Tel.:+36 30 321 4326

E-mail: kallo.andras@iso-thermo.hu

JACUZZIK A LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNNYEL!
JACUZZI® MODELLEK
VILLEROY & BOCH PRÉMIUM MINŐSÉGŰ MASSZÁZSMEDENCÉK
VITALSPA MASSZÁZSMEDENCÉK KÉSZLETRŐL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AJÁNLATOT KÉREK