Fürdőszoba termékeinket bemutató szalonunk 2016 őszétől áll vásárlóink rendelkezésére. Színvonalas környezetben, személyes tanácsadója közreműködésével ismerheti meg minőségi burkolatainkat, a legújabb kád- és mosdó-csaptelepeket, prémium zuhanykabinokat, kiegészítő szaniter termékeket. 300 m²-en körbesétálva természetes nappali fény mellett tekintheti meg a legszebb színeket és formákat, tapinthatja meg a különleges felületeket.

Kollégáink 3D-s látványtervet készítenek a leendő fürdőszobájáról, így kockázat nélkül módosíthatja elképzeléseit, amíg megtalálja az Ön számára tökéletes fürdőt. Ebben kollégáink szakértelme mellett kreatív ötleteire is végig számíthat.

Mivel a legtöbb gyártóval kizárólagos megállapodásunk van, biztos lehet benne, hogy a piacon egyedülállóan versenyképes árakkal várjuk. A megrendelés összege és a mindenkori aktuális raktárkészlet függvényében pedig lehetősége van igénybe venni kedvezményes egyedi ajánlatunkat.
Ha pedig látni szeretné álmai fürdőszobáját a kiválasztott burkolatokkal és bútorokkal, terveztesse meg velünk 3D-ben.  A tervezés egyszeri díját 100%-ban felhasználhatja a megrendelés kifizetésekor vagy akár előlegként.

Kérje ajánlatunkat, hogy szakemberek segítségével valósíthassa meg álmai fürdőszobáját!

NÉZZ KÖRÜL FÜRDŐSZOBA SZALONUNKBAN!