Köböl Anita, a Falforgatók műsorvezetője arra volt kíváncsi, hogyan tudjuk megvalósítani 3D tervezőprogramunk segítségével az általa elképzelt ideális fürdőszobáját, hogy lesz a megálmodott tervekből szinte kézzel fogható valóság?

Szentendrei fürdőszoba szalonunkba megérkezve elcsodálkozott a hatalmas burkolat választék láttán, így nehéz döntésnek bizonyult számára kiválasztani a legtesthezállóbbat. Míg Laci felvitte fürdőszobája pontos adatait, addig Anita válogathatott. A mai trend színeket átbeszélve Anita végül a neutrális bézs-barna kombináció mellett döntött. Fürdőszoba tervezéskor érdemes figyelembe venni otthonunk egyéb helyiségeinek színvilágát, kialakítását is, ezáltal  harmonikus látványt és összhatást érhetünk el. Szerencsére 3D tervezőprogramunk segítségével nem csak a csempék színvilágát, a bútorok és szaniterek elhelyezését tudjuk testre szabni, hanem még a fuga színét is meghatározhatjuk.

Anita az elkészült látványtervekkel nyugodt szívvel felkeresheti kivitelezőjét, aki a részletes és pontos adatokat tartalmazó látványterv alapján elkezdheti a helyszíni munkálatokat!

Akár van, akár nincs elképzelése fürdőszobáját illetően, mi segítünk megtervezni és egy fotorealisztikus képpel távozhat szalonunkból!

Kérjen visszahívást vagy EGYEDI AJÁNLATOT, kollégánk munkaidőben rövid határidőn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!