Új Weber NEON termékek

Sötétben foszforeszkáló házak? Lámpák helyett ragyogó fürdőszobai fugák? Egyedi és akár sötétben is látványos homlokzati design megoldások? Nem, ez nem egy új skandináv projektmunka, hanem egy, magyar kutatók által tökéletesített innováció: a weber NEON család

A teljes építészeti iparágban reformnak számít az újítás: a neonizáló webercolor NEON cementes fényfuga, a weberton NEON fényfesték (akril homlokzatfesték), valamint a weberpas NEON fényvakolat (öntisztuló vékonyvakolat) piacra lépése. A több mint 7 évig tartó kutatómunkának köszönhető fejlesztés során úgy változtatták meg a vállalat jól ismert, magas minőségű anyagainak mikrostruktúráját, hogy a weber NEON termékekkel borított felület napfénnyel vagy mesterséges fénnyel töltődik és sötétben a magába szívott energiát fény formájában bocsátja ki, ragyogó hatást kiváltva.

NEONIZÁLÓ FEDŐVAKOLAT

Mostantól nem kell búcsút mondanunk a színeknek, ha leszáll az éj! A weberpas NEON fedővakolat világít a sötétben, így az egyedi dizájn megoldásoknak ezentúl a sötétség nem, csak a képzeleted szabhat határt!Neonizáló, feldolgozásra kész, pasztaszerű, öntisztuló fedővakolat prémium minőségben, épületek – elsősorban algásodás elleni – tartós védelmére Aqua-Balance® technológiával; hőszigetelő rendszerekre, homlokzatok, külső és belső falak felületképzésére.

NEONIZÁLÓ HOMLOKZATFESTÉK

Egy szemkápráztató meglepetés, ha leszáll az éj! Weberton NEON homlokzatfestékünkkel eddig sosem látott, lélegzetelállító dizájn megoldásokat hozhatsz létre, amelyek titka csak sötétedés után válik láthatóvá.Neonizáló, feldolgozásra kész, akrilgyanta kötőanyagú, vízzel hígítható színes homlokzatfesték ásványi alapfelületekre; új homlokzatok kialakítására, valamint régi homlokzatok felújítására, kültéri, illetve beltéri felhasználásra egyaránt.

 

NEONIZÁLÓ FUGÁZÓANYAG

Neonizáló, flexibilis, cementtartalmú fugázóanyag beltérre és kültérre, fal- és padlóburkoló lapokhoz, 1-6 mm fugaszélességig, alacsony vízfelvétellel, ideális kötési idővel. Két alapszínben és háromféle neonizáló hatással elérhető. 

AJÁNLATOT KÉREK