SuperShop Program

2019. április 01-vel az újHÁZ Centrum is csatlakozott az ország legnagyobb többpartneres hűségprogramjához!

Te is mindössze 5 perc alatt tagja lehetsz a SuperShop programnak a SuperShop kártyaigénylő lap segítségével. Ha még nincs törzsvásárlói kártyád, a kártyaigénylő lapot elveheted a kereskedésünkben található SuperShop állványról.

A végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyát a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 4 héten belül ingyenesen, postai úton juttatjuk el Neked (kártyaigénylő lapon megadott címre). Ettől kezdve a végleges, plasztik kártyával már gyűjtheted is a pontokat!

Kártyaigénylésedet interneten keresztül is leadhatod a www.supershop.hu/kartyaigenyles menüpont alatt.  Bármely kártyaképpel ellátott kártyát elfogadunk, így most már az újHÁZ Centrum telephelyein is egyformán használhatod.

MENNYI PONTOT KAPSZ VÁSÁRLÁSAID UTÁN?

Minden elköltött 500 Ft után 1 SuperShop pontot gyűjthetsz, melyet úgy válthatsz majd be, hogy 1 SuperShop pont 1 Ft-nak felel meg.

HOGYAN GYŰJTHETSZ SUPERSHOP PONTOKAT?

Fizetéskor a pénztáros feltölti a vásárlás után járó pontokat a kártyádra. Éppen ezért ne felejtsd el vásárláskor átnyújtani a kártyádat! Az újHÁZ centrum telephelyeken a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges. A pontok beváltása és kiadása göngyölegre, vásárlási utalványra és az igénybe vett szolgáltatásokra (házhozszállítás, látványtervezés, költségszámítás, stb.) nem érvényes.

Jelenleg még csak a pontgyűjtés működik, pontokat beváltani egyelőre még nem tudtok, de folyamatban van  a pontbeváltás üzemeltetésének kivitelezése is.

Ha a törzsvásárlói programmal, kártyaigényléssel kapcsolatban bármilyen kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van, hívd a SuperShop Kft. központi Ügyfélszolgálatát munkanapokon 8:00 – 17:00 óra között a (06-1) 481-6000 telefonszámon, vagy küldj e-mailt az ugyfelszolgalat@supershop.hu címre.

A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit megtalálható az elfogadói hálózat minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is: https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/