Megérkeztek az új laminált padlók!

Padlóburkolat kínálatunk kidolgozásában 5 minőségi kategóriába soroltuk termékeinket, hogy megkönnyítsük a választásotokat.

Kizárólag lakossági felhasználásra, alacsony, időnkénti igénybevételre. Javasolt hálószobába, vendégszobába.

 

Lakossági felhasználásra. Normál igénybevételre. Javasolt nappaliba, étkezőbe.

 

Fokozott lakossági felhasználásra(lépcsőház, folyosó) és normál közületi felhasználásra (kisebb irodák, szál-lodai szoba, óvoda). A vastagabb anyag és az új összeillesztési technológia erősebb kötést eredményez, így a panelek nagyobb igénybevétel esetén is tökéletesen kapcsolódnak.

Fokozott lakossági felhasználásra(lépcsőház, folyosó) és normál közületi felhasználásra (kisebb irodák, szál-lodai szoba, óvoda). A vastagabb anyag és az új összeillesztési technológia erősebb kötést eredményez, így a panelek nagyobb igénybevétel esetén is tökéletesen kapcsolódnak. A keskeny panelek és a panelek közötti „V-fugák” elegáns megjelenést kölcsönöznek a felületnek.

Intenzív lakossági felhasználásra (bejárat, lépcsőház, folyosó) és fokozott közületi felhasználásra (nagyobb irodák, osztálytermek, ügyfélszolgálat). A vastagabb anyag és az új összeillesztési technológia erősebb kö-tést eredményez, így a panelek nagyobb igénybevétel esetén is tökéletesen kapcsolódnak. A felületi erezet együtt fut a fa mintázatával, élethűbb látványt és tapintást nyújt. A keskeny panelek és a panelek közötti

A padlónk színe és mintázata nagyban befolyásolja térérzetünket. Napjainkban már széles választékban találhatunk változatos színeket. Egyre elterjedtebbek a kifejezetten világos és az egészen sötét árnyalatú laminált padlók is.

Bár az interneten és a katalógusok segítségével otthonról is kényelmesen felmérhetjük a kínálatot, mindenképpen javasoljuk a személyes megtekintést.

LAMINÁLT KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE