Luxus masszázsmedencék

A Villeroy and Boch ismét valami tökéleteset alkotott!
Lenyűgöző újításával hatalmas előnyre tett szert a JetPak technológiában.

Mi is az a JetPak?

Egy pihentető otthoni wellnessélmény, amit egész évben élvezhet a szabad ég alatt!

A technológia hatalmas előnye, hogy szabadon kombinálható masszázspanelekből tevődik össze. 16 JatPak kombináció közül választhat, ami egyedi igényeinek megfelelő kényeztető érzést biztosít. Ennek a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően bármikor kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző frissítő fúvóka kombinációt, valamint a mozgatható hátsó részeket az ülésmagasság beállításával is saját kényelmére szabhatja.

A 16 mozgatható JetPak panel segítségével különféle sugárerősséget tud beállítani, így más-más területeket céloznak meg, valamint más-más terápiás hatást fejtenek ki.

Fejlett technológiájával és kidolgozott stílusával a Villeroy and Boch a wellness tervezés élvonalába került. A fejlettebb és hatékonyabb kivitelezés kisebb meghibásodási arányt jelent.

Wellness terápia

A könnyed masszázstól egészen a mély, erőteljes masszázsig terjedő kezelés testileg és szellemileg is ellazítja. A JetPak nyakfúvókák helyzetének optimális elrendezése gyógyító hatású terápiában részesíti.

Sport terápia

A forgó, pulzáló, masszázs és dagasztó fúvókák elrendezésétől, kombinációjától és intenzitásától függően az izmok megerősödnek, vagy az izomfeszültség enyhül.

Relaxációs terápia

Élvezze a pezsgőfürdő nyugtató melegét és az élénkítő masszázs szelíd bizsergését a relaxáló terápiával.


Élvezze a mindennapok nyugalmát és kényeztesse magát egy kültéri pezsgőfürdőben a beépített hangrendszer, a LED világítás, a világító vízesés és a világító érintő képernyős panel segítségével.

 

PRÉMIUM LINE MASSZÁZSMEDENCÉK
DESIGN LINE MASSZÁZSMEDENCÉK
DESIGN LINE MASSZÁZSMEDENCÉK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információkért és felvilágosításért, valamint egyedi ajánlatokért keresse SPAkértő kollégánkat!

KÁLLÓ ANDRÁS

Tel.:+36 30 321 4326

E-mail: kallo.andras@iso-thermo.hu