Családi nap 2019

IDŐPONT: 2019. SZEPTEMBER 14. 10-15 ÓRÁIG
HELYSZÍN: 2000 SZENTENDRE, KŐZÚZÓ U. 26.

 

Ebben az évben ünnepeljük fennállásunk 30. évfordulóját. A kivételes alkalomhoz kapcsolódva immár 7. alkalommal rendezzük meg Családi Napi összejövetelünket, melyen számos, Magyarországon meghatározó építőanyag-gyártó mutatja be építőipari termékeit és várja az építkezés/felújítás iránt érdeklődő környékbeli lakosságot.

Az idei évben is izgalmas gyerekprogramokkal, játékos feladatokkal készülünk a kicsiknek. Hagyományainkhoz híven most is lesz ugrálóvár, arcfestés, foglalkoztató feladatok, pontgyűjtő próbatétel, és az elmaradhatatlan tombola sorsolás. A gyártói standoknál különféle pecsétgyűjtő feladatokkal plusz tombolaszelvényt lehet szerezni.

Fellépő vendégeink:

  • Zizi bohóc humoros és interaktív műsora
  • Európa bajnok Piramis SE karate bemutatója
  • Welldance Sporttánc Egyesület táncelőadása
  • Schwartz Dávid koncert

JUBILEUMI NYEREMÉNYJÁTÉK SORSOLÁSA:
A nyár során meghirdetett JUBILEUMI NYEREMÉNYJÁTÉK fődíja, egy 2 főre, 2 éjszakára szóló páratlan élményhétvége kerül kisorsolásra, melyet Lendvay Péter ügyvezető igazgató fog átadni a szerencsés nyertesnek. A nyertes két éjszakát tölthet el párjával a mesés mezőtúri Hercegasszony Birtokon.

A résztvevők belépéskor a sör/üdítő és virsli jegyen kívül tombolaszelvényt is kapnak majd, így a szerencsésebbek értékes gyártói ajándékokat nyerhetnek a tombola sorsoláson.

Ne felejtsétek, idén is várjuk az info@iso-thermo.hu címre beküldött előregisztrációitokat, mellyel értékes gyártói ajándékcsomagot kaptok!

A rendezvényen a részvétel ingyenes!

Szeretettel várunk kicsit és nagyot az idei Családi Napunkon!

Tekintsétek meg a tavalyi családi napunkon készült képeket!