Cégünk, az ISO-THERMO Kft. 1989. október 15-én alakult Szentendrén.

Az alapító tagok a Szentendrei Építőipari Szövetkezet és a Tapolcai Szigetelőanyag gyár volt.

Az időközben lezajlott privatizációs folyamat következtében a cég átalakult svéd-magyar vegyesvállalattá, így neve Iso-Thermo svéd-magyar Kft-re változott.
Folyamatos termékfejlesztés mellett 1998-ban egy pilisvörösvári telephellyel bővült, így növelve régiós piaci jelenlétét.
A globalizációs trendekhez igazodva 2008-ban a cég az ÚjHáz Zrt. beszerzési társulás tagja lett.

A jelenleg ÚjHáz Centrum Iso-Thermo Kft. néven közismert cégünk már több mint 20 éve foglalkozik európai színvonalú minőségi építőanyagok kiskereskedelmével, nagykereskedelmével, exportjával, importjával.

Az arculatváltás mellett termékportfóliója tovább nőtt, a társuláshoz történő csatlakozás kapcsán pedig mára az építőipari piac legjobb beszerzési feltételeivel és lehetőségeivel rendelkezik, így továbbra is a régió legmeghatározóbb építőanyag-kereskedelmi társasága maradt.
A folyamatos személyi és termékfejlődés magával hozta, hogy a társaság 2012. év első negyedévében új, modern telephelyre és irodaépületbe költözött.

2016-ban a kínálat Fürdőszoba Szalonnal bővült. 300 nm-es fürdőszoba szalonunkban, exkluzív környezetben tekinthetők meg első osztályú spanyol, olasz és lengyel beszállítók csempe- és szanitertermékei. Emellett szakértő kollégáink ingyenes 3D látványterv készítésével állnak vásárlóink rendelkezésére.

Elsődleges hitvallásunk:

                                       ” Minőséget a Vásárlónak!“

Forduljon hozzánk bizalommal!