Spórolj a tetőn 60.000 Ft-ot!

Az akció időtartama: 2020.05.01. - 2020.06.30.

A Tondach cserepekkel most akár 60.000 Ft-ot is spórolhatsz. A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promóciót hirdet végfelhasználók részére.

Vásárolj 2020.05.01. és 2020.06.30. között FusionColor vagy FusionProtect felületkezeléssel ellátott Tondach tetőcserepet és kérd Wienerberger direkt kiszállítással és akár 60.000 Ft pénzvisszatérítést is kaphatsz!

Az alábbi feltételeknek kell teljesülnie:

  • Vásárolj minimum 120 m2 alapcserepet saját felhasználásra.
  • A termékek átvételét a Wienerberger Zrt. által szervezett (szerződött) fuvarozóval bonyolítsd le.
  • Teljesítsd a gyártó Promóciós Szabályzatában foglaltakat.
  • A termékek megrendelése és a kiszállítása 2020. május 1. és június 30. közötti időszakra essen.

Pénzvisszatérítés mértéke:

  • FusionColor felületkezeléssel: 40 000 Ft
  • FusionProtect felületkezeléssel: 60 000 Ft

A promócióban résztvevő Tondach tetőcserepek:

 

A termékeket keresd szentendrei kereskedésünkben!
Bármelyik stílust is kedveled, kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra ideális formát! Ismerd meg Tondach tetőcserepeinket, amelyek széles szín- és formaválasztékban elérhetőek és garantálják az időtálló szépséget, ráadásul XXL méretüknek köszönhetően további előnyökkel is rendelkeznek.

FusionColor felületkezelés 

A FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok – a több mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során – fuzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a Nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

FusionProtect felületkezelés

A FusionProtect felület gondoskodik a különleges és időtálló szépségről. A szín és a külső védelem a több mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során fuzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának és a saveróziónak, így a tető szép marad egy életen át.

Nézd meg videónkat a FusionProtect felületkezelésről!