Pénzvisszatérítés Tondach tetőcserepekre

Az akció időtartama: 2020.07.01. - 2020.08.31.

A Tondach kerámia tetőcserepekkel most nem csak időtállóan gyönyörű tetőt varázsolhatsz házadra, hanem akár 60 000 Ft-ot is spórolhatsz.

A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promóciót hirdet végfelhasználók részére.

Vásárolj 2020.08.31-ig  FusionColor vagy FusionProtect felületkezeléssel ellátott Tondach tetőcserepet és kérd Wienerberger direkt kiszállítással és akár 60.000 Ft pénzvisszatérítést is kaphatsz!

Pénzvisszatérítés mértéke:

  • FusionColor felületkezeléssel: 40 000 Ft
  • FusionProtect felületkezeléssel: 60 000 Ft

A promócióban résztvevő Tondach tetőcserepek:

 

A termékeket keresd szentendrei kereskedésünkben!
Bármelyik stílust is kedveled, kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra ideális formát! Ismerd meg Tondach tetőcserepeinket, amelyek széles szín- és formaválasztékban elérhetőek és garantálják az időtálló szépséget, ráadásul XXL méretüknek köszönhetően további előnyökkel is rendelkeznek.

FusionColor felületkezelés

A FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok – a több mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során – fuzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a Nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

FusionProtect felületkezelés

A FusionProtect felület gondoskodik a különleges és időtálló szépségről. A szín és a külső védelem a több mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során fuzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának és a saveróziónak, így a tető szép marad egy életen át.

Nézd meg videónkat a FusionProtect felületkezelésről!

* A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a www.wienerbergerakcio.hu weboldalon, ahol a részletes Promóciós Szabályzat is megtalálható.

A Tondach tetőcserepeket megtalálod bemutatótermünkben és örömmel segítünk a választásban!

AJÁNLATOT KÉREK