3D látványtervezés

Elképzelni milyen lesz álmaink fürdőszobája a kiválasztott burkolatokkal és bútorokkal?
Nem könnyű feladat.
Hogyan is választhatnánk, hogyan dönthetnénk teljes bizonyossággal anélkül, hogy „látnánk”? Lelki szemeink előtt persze van egy elképzelés a stílusról, a hangulatról, de vajon melyikünk fantáziája tud négyzetméter-árral kalkulálva reagálni egy padlólap- cserére, ha esetleg másik gyártó kedvezőbb árú termékét ajánlják?

Szerencsére a 3D tervezőprogramot pontosan erre találták ki: a burkolatok, díszburkolatok, szaniterek, zuhanykabinok / kádak, a csaptelepek és bútorok mind tetszőlegesen változtathatóak, de még a kiegészítők (pl. törölközőtartó, szappanadagoló) is belevehetőek, hogy valóban teljes legyen a kép új fürdőszobájáról. A 3D fürdőszoba tervező program jó szolgálatot tesz építkezés előtt és közben, amikor már finomítani kell az elképzeléseket, kisebb vagy nagyobb felújítás esetén, de akkor is, ha még csak tervezi a beruházást. Mutassa meg párjának, barátainak is az elkészült tervet! Gyermekei imádni fogják, hogy előre megláthatják az esti fürdések új, izgalmas helyszínét. Hozza el őket is szalonunkba! Rajzolós gyereksarokkal várjuk a legkisebbeket, de abban is biztosak vagyunk, hogy a csillogó mozaikcsempék, kádak és „besétálható” zuhanykabinok között csillogó szemmel néznek majd körbe.

Hihetetlenül motiváló egy fényképet kitenni a leendő fürdőszobáról a hűtőre! Pontosan ezt javasolják a menedzsment szakemberek: tűzz ki célokat, tedd őket láthatóvá és máris több lépéssel közelebb kerültél a megvalósulásukhoz.

Hogyan vágjunk bele? 3D tervezéshez érdemes bejelentkezni, ám természetesen szalonunkba betérve spontán is igénybe vehető ez a szolgáltatás). Ilyenkor részletes, valós méretekkel készül el a látványterv, személyes szakmai konzultáció keretében megbeszélve az elképzeléseket, lehetőségeket, anyagiakat és határidőket. Hiszen lehet, hogy álmai zuhany-szettje raktáron van, de az is lehet, hogy a következő szállítmánnyal, vevői megrendelésre érkezik majd meg. Kollégáink több éves építőipari tapasztalattal segítenek a kivitelezési munkafolyamatok összehangolásában is.
A tervezés egyszeri díját 100%ban felhasználhatja a megrendelés kifizetésekor vagy akár előlegként.
Miközben egyre közelebb kerülünk álmaink fürdőszobájának fizikai megvalósulásához, biztosak lehetünk abban, hogy jól körbejártuk a lehetőségeket és tényleg azt választottuk, ami a legnagyobb boldogsággal tölt el, ami legjobban illik az otthonunkba.
Kérjen visszahívást vagy egyedi ajánlatot, kollégánk munkaidőben rövid határidőn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

AJÁNLATOT KÉREK

 

Tekintsd meg elkészült referenciáinkat!